Theaterwerkplaats Tiuri speelt ‘Een blik vooruit’

Vrijetijdsgroep ‘Rafels’ van Theaterwerkplaats Tiuri

BREDA - Rafels, de vrijetijdsgroep van Theaterwerkplaats Tiuri speelt op zaterdag 18 maart om 20.00 uur en op zondag 19 maart om 14.30 uur de voorstelling ‘Een blik vooruit’ in Podium Bloos aan de Speelhuislaan 153 in Breda.

De voorstelling ‘Een blik vooruit’ gaat over de toekomst. Worden door de automatisering honderden mensen vervangen door machines? Leidt de invoering van de NIP-test tot een wereld zonder Downsyndroom?

Kunnen we binnenkort allemaal op vakantie naar de maan? Welke voorspellingen komen uit? Rafels neemt je mee in een reis naar de toekomst! De regie is in handen van Niki Selbeck. Niki: ‘De voorstelling is helemaal gebaseerd op ideeën van de spelers zelf.’

Kaarten De online kaartverkoop is gestart via de website van Podium Bloos: www.podiumbloos. nl, of koop je kaartje aan de kassa vanaf één uur voor aanvang. Meer info ook via de website www.theatertiuri.nl.

De voorstelling is mogelijk gemaakt door subsidie van Stichting Kunstbalie en van de gemeente Breda.

Theaterwerkplaats Tiuri maakt theaterproducties met acteurs met een (verstandelijke) beperking. Er is een werkplaats in Breda en een in Roosendaal. In de theaterwerkplaats leidt Tiuri de deelnemers op tot theatermaker. Deelnemers leren acteren, dansen, bewegen, en krijgen inzicht in hoe een voorstelling wordt gemaakt. De vrijetijdsgroep Rafels werkt op zaterdagen aan een productie.